Pescuit sportiv in Romania

Bine ati venit pe forumul www.PescarulAmator.ro
Home | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin de pescuit | Despre vreme | Retete culinare | Forum | Evenimente | Noutati | Publicitate | Contact
Acum este Sâm Sep 11, 2010 3:08 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Logistica pentru pescari
MesajScris: Sâm Sep 12, 2009 6:17 pm 
Neconectat
micro pescar
micro pescar

Pensiunea Soimul se afla in partea centrala a statiunii Baile Herculane intr-o zona linistita . Prin modul în care este amenajata şi dotata precum şi prin amplasament , pensiunea oferă condiţii optime atit pentru turismul individual , cat si pentru cel de grup , de afaceri

Dotare camere :
minibar, televizor color , cablu TV, telefon , acces internet , uscator de par , bai proprii , cu cabine de dus .

Pensiunea dispune de un loc privat pe Valea Cernei( 25 Km in amonte de statiune )cu posibilitati de campare , grill , ideal pentru recreere si pescuitul la
pastrav.

La cerere se pot inchiria si scule pentru pescuit,momeli, alte ustensile. Amintim ca riul Cerna este chiar in apropierea pensiuni respectiv 10 m distanta unde se poate pescui la pastrav,clean,mreana de munte,scobar.

Puncte de interes:
Statiunea Baile Herculane
Zona montana
Parcul National Domogled - Valea Cernei
Riul Cerna posibilitati de agrement
plaja , inot , pescuit .

siteul pensiunii soimul este cu acelasi nume

Ataşamente:
5bcbf639f8128680f1d3b2c705e95559.jpg
5bcbf639f8128680f1d3b2c705e95559.jpg [ 25.47 KiB | Vizualizat de 10 ori ]
Comentariu fişier: Pensiunea Soimul din Baile Herculane
5bcbf639f8128680f1d3b2c705e95559.jpg
5bcbf639f8128680f1d3b2c705e95559.jpg [ 25.47 KiB | Vizualizat de 9 ori ]
Sus

google adsense
Detaliile mesajului
 Subiectul mesajului: Re: Logistica pentru pescari
MesajScris: Sâm Sep 12, 2009 6:25 pm 
Neconectat
micro pescar
micro pescar

Eu nu m-am gindit numai la publicitate pentru ca sint si eu un pescar impatimit si stiu ce inseamna microbul, dealtfel pescarii sint prietenii mei.
Sigur ca-i pot ajuta foarte mult cu informatii daca vin in Valea Cernei sau zona Cazanele Dunarii ( locuri pentru pescuit, logidtica, momeli. etc).
Sint mesteri muscari cunoscuti la pescuitul pentru pastrav, exista doua lacuri in zona destul de mari, populate de catre pescari sau de directia silvica Caras Severin. Unul cu toate speciile de peste si altul chiar linga Izvoarele Cernei populat cu pastrav,clean si lostrita un peste foarte rar din pacate in Romania. In ultimul timp a reaparut lipanul pe Cerna o specie considerata disparuta din riul Cernei. Apoi fiind regimul strict din cauza rezervatiei pot furniza informatii care sa nu puna oamenii in deruta prin nepllacerile create de catre paznicii parcului, care uneori este adevarat mai si gresesc.
In rest toate celelalte informatii sint reale ,riul Cerna se afla la 10 m de pensiune numai strada desparte apa de pensiune. Locul acela privat este in inima rezervatiei Valea Cernei dar nu intr-o zona cu restrictie ( campare,interzis focul,etc) . Pentru o zi frumoasa la pescuit ai nevoie de liniste , sa nu fi deranjat de nimeni , Pot ajuta cu informatiile mele pe toti prieteni mei pecari care doresc sa ia contact cu zonele Valea Cernei si Cazanele Dunarii.

.... numai bine, va multumesc pentru postare si oricind va stau la dispozitie tuturor prin mesaje sau opinii la care voi si raspunde

Ataşamente:
Comentariu fişier: Valea Cernei
Panorama Valea Cernei.JPG
Panorama Valea Cernei.JPG [ 46.38 KiB | Vizualizat de 14 ori ]
Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2