Pescuit sportiv in Romania

Bine ati venit pe forumul www.PescarulAmator.ro
Home | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin de pescuit | Despre vreme | Retete culinare | Forum | Evenimente | Noutati | Publicitate | Contact
Acum este Lun Sep 06, 2010 2:28 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Comentarii "Concurs interactiv - Pescuit Sportiv"
MesajScris: Mar Mai 01, 2007 8:07 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Locaţie: Romania / Constanta
Aici puteti face comentarii in legatura cu articolele scrise in cadrul concursului nostru "Concurs interactiv - Pescuit Sportiv". Va rugam sa respectati topicul acestui forum!

Sus

google adsense
Detaliile mesajului
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 02, 2007 6:49 pm 
Neconectat
mini pescar
mini pescar

Locaţie: constanta
Bravo Alladin ai vazut ca se poate un concurs si ptr noi , felicitari , deabia astept sa am o partida reusita de pescuit cat mai curand poate duminica sa am ce povestii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 02, 2007 7:01 pm 
Neconectat
super pescar
super pescar

Locaţie: Constanta
Vezi Alladine? Nu sunt singurul care vroiam un concurs... Ca trageri la sorti...
Este un pas spre un viitor "Mark Twain" sau "Ion Creanga".
Am totusi o intrebare, o nedumerire: ce va cantari mai mult - o povestire sau un articol despre un stil de pescuit?
Sunt tare curios, in ochii "votantilor" ce va fi mai de pret.
Bafta concurentilor.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 02, 2007 7:06 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

gabibrb, ai un hobby cu urarea aia a ta :lol: Sper sa fie cat mai multe, sa avem de unde alege... Sa nu plece mulineta aia fara un strop de efort 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 02, 2007 7:26 pm 
Neconectat
super pescar
super pescar

Imi retrag "bafta..." ca sa nu se interpreteze...
Normal ca si eu vreau sa fie cat mai multi participanti, tocmai de aia am zis ca sunt curios...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 25, 2007 9:14 pm 
Neconectat
super pescar
super pescar

Ma asteptam ca la acest tip de concurs sa avem mai multi participanti, care sa povesteasca mai cu foc aventurile lor la pescuit. Toti am petrecut momente frumoase la pescuit. E pacat sa nu impartasim si celorlalti din intamplarile noastre.
Dar se vede ca traim in secolul vitezei si nu avem timp sa stam prea mult in fata tastaturii. Era mai usor la concursul vechi, dadeam un clik si gata, bagam toata familia sa iau un premiu. Acum s-a cerut putina munca.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 16, 2007 7:57 pm 
Neconectat
mini pescar
mini pescar

Pai tocmai aicea se vede Gabi care este pescar sportiv sau pescuieste pentru placere si relaxare , si sunt cam putini care au dovedit , eu nu am avut timp dar sper ca pana saptamana viitoare sa termin si eu un articol despre un pescuit vechi , recent sau despre o tactica de pescuit numai ca sa aratam ca suntem multi cei care iubim acest sport si ca merita sa luptam ca pescari pentru un premiu!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 18, 2007 3:09 pm 
Neconectat
micro pescar
micro pescar

Multumesc celor care mi-au votat articolul din concurs.

Sus

Subiectul mesajului: Felicitari
MesajScris: Mie Iun 20, 2007 2:12 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Felicitari, Cici, pentru castigarea concursului si felicitari si celor care au avut curajul sa participe si sa voteze. Va multumim tuturor pentru participare! FIR INTINS!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 20, 2007 7:35 pm 
Neconectat
super pescar
super pescar

Amintiri... aminitiri...

Prin anii 1998-1999 am fost cu inca 2 prieteni la pescuit in vestita zona Periboina fiind motorizati de un oltcit. Pe drumul spre vestitul pod am stat pe banchete din spate a oltcitului (greseala vietii mele- am dat atatea capatani in tavanul masinii ca mai aveam putin si o decopertam, sau ramaneam eu fara chifla). Dupa nenumarate gropi am ajuns in sfarsit la locul mult visat, care era bineinteles ocupat... Ne-am gasit locuri toti 3, am inceput sa pescuim. Pestele nu a stiut ca noi venisem sa il prindem si se plimba linistit ( asa de linistit ca nu am prin nimic) prin apa. Spre seara s-a pus un vant dinspre mare de ne sufla de pe dig. Au inceput si valurile, adevarate "talazuri" care aruncau spuma pana pe dig... Pe cerul inorat nu se vedea nici luna, nici stele, era un intuneric cumplit. Era negru tot de jur imprejurul nostru, vantul batea in rafale de facea firul electri de pe stalpi sa fluiere iar placutele de pe stalpi (alea care arata fulgerul) se tot loveau de acestia producand niste zgomote demne de un film de groaza. De fapt filmul "Pasarile" era "parfum" .... La un moment dat, in noapte, prietenul nostru, posesorul Oltcitului, a plecat cu masina sa o intoarca pe dig. Si plecat a fost. Am sta noi vreo 30-40 minute sa il asteptam iar el sa vina.... pace. Ne tot intrebam care dintre noi sa ramana la lansete (tot mai speram sa vina vreun musteriu sa le traga in apa...) si care sa mearga sa il caute pe cel plecat cu masina. Ne-am decis sa mergem amandoi, sa lasam "betele" si bagajele pe loc. Si am plecat. Dupa vreo 20 minute de mers pe dig, pe un vant nesimtit de puternic, (noastre bateau de cel putin 1000 de ori pe minut de frica ) L-am gasit si pe prietenul nostru care ramasese impotmolit cu masina in nisip. L-am impins, a iesit iar acum eram bucurosi ca eram toti 3, ca eram in masina. Si am plecat spre locul de pescuit. Acolo, la lumina farurilor, surpriza, ne asteptau 2 ochi, sticlosi, infioratori. Din spatele lor au mai aparut 2. Eram uzi... ( si nu ploua nici afara nici in masina). S-au dovedit a fi 2 bieti enoti, lihniti de foame, care ne mancasera noua mamaligile. Am plecat intr-un tarziu spre casa, razand.
Cei doi prieteni sunt Zahariade Dan si Bucatica Mihai, pescari impatimiti.
Asta ca sa vedeti ca nu e pescareasca.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 21, 2007 8:25 pm 
Neconectat
mini pescar
mini pescar

Imi pare rau ca nu am avut timp sa particip la acest concurs dar oricum felicitari castigatorului ca a avut curajul sa participe si sa scrie ceva bun!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 26, 2007 1:25 pm 
Neconectat
micro pescar
micro pescar

Salutare tuturor si multumesc celor care m-au felicitat pentru castigarea concursului.
Sunt convins ca ar fi putut fi mai multi participanti, iar concursul ar fi fost mult mai interesant.

Am o intrebare pentru Alladin:

CUM INTRU IN POSESIA PREMIULUI? Ti-am scris si pe e-mail, dar nu am primit raspuns.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 28, 2007 11:13 am 
Neconectat
micro pescar
micro pescar

Alladin,

Au trcut doua saptamani de la incheierea concursului de articole despre pescuit.

MAI POT SPERA SA PRIMESC PREMIUL, SAU A FOST DOAR O PACALEALA?

Daca www.MagazinPescuit.ro nu mai poate sa dea acest premiu, nu ma supar, dar as vrea sa stiu.

Multumesc anticipat pentru raspuns, indiferent care va fi acesta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 28, 2007 7:48 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Cici, ti-am cerut datele personale intr-un mesaj privat pe forum, ti-am trimis si un mail in care iti ceream asta. Daca nu-mi dai datele personale nu pot sa-ti dau premiul. Nu ne acuza pe noi de faptul ca tu nu-ti verifici mesajele de pe forum sau din mail! Da-mi un mesaj privat cu datele personale CA SA STIM CUI SA DAM PREMIUL! Multumesc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 29, 2007 9:15 am 
Neconectat
micro pescar
micro pescar

Alladin,

IMI CER SCUZE IN MOD PUBLIC.

Am gasit mesajul privat pe forum.
Ma asteptam sa primesc tot prin e-mail raspunsul la mail-ul pe care ti l-am trimis, dar te asigur ca nu am primit nimic in afara de mail-ul din 24 iunie cu invitatia de participare la noul concurs.
Din pacate, nu mi-am verificat mesajele private de pe forum.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Următorul

Ora este UTC + 2