Pescuit sportiv in Romania

Bine ati venit pe forumul www.PescarulAmator.ro
Home | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin de pescuit | Despre vreme | Retete culinare | Forum | Evenimente | Noutati | Publicitate | Contact
Acum este Mie Sep 08, 2010 11:52 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Canalul Dunare - Marea Neagra . Informatii , Locuri , etc
MesajScris: Vin Dec 04, 2009 10:31 pm 
Neconectat
micro pescar
micro pescar

Salut ,

Am fost de curand pe canalul Dunare - Marea Neagra in zona Straja , am incercat la salau cu jeleu , si cu pestisor viu .
La rama m-a disperat guvidele asa ca m-am lasat pagubas .
La fixa , gasind un loc unde se strange apa si este mai linistita , am incercat la rama si la viermusi ,pe fund am luat zeci de guvizi , mai la suprafata am luat 2 rosioare extrem de mici , 1 peste cu spatele albastru care nu stiu ce este si o babusca foarte mica si ea ...
Toti pestii au fost eliberati cu exceptia catorva guvizi pe care i-a servit pisica .

Nu am gasit pe canal decat localnici veniti cu carutele sau cu biciclete care dadeau la guvizi si intrebandu-i daca se ia si altceva in afara de guvide , au spus ca ei doar vara au mai luat caras foarte mic ...

Buuunnn ... acuma intrebarea

Este cineva care poate da mai multe detalii despre canalul Dunare - Marea Neagra , zona Agigea - Straja ?
Ce peste se prinde ?
Cum ?
Cand?
Etc etc etc

Poate o invitatie de initiere la pescuit pe canal ... [ am un vin de butuc bun ...... ]
Hai .. curaj !
Sunt sigur ca nu sunt singurul interesat de canal...

Multumesc frumos!

Sus

google adsense
Detaliile mesajului
 Subiectul mesajului: Re: Canalul Dunare - Marea Neagra . Informatii , Locuri , etc
MesajScris: Mar Mai 25, 2010 12:14 pm 
Neconectat
micro pescar
micro pescar

salut sunt din agigea si mai frecventez pe la canal dar de cate ori am fost alceva decat guvizi nu am prins. as vrea sa prind si alceva dar nu cred ca va merge la canal

Sus

Subiectul mesajului: Re: Canalul Dunare - Marea Neagra . Informatii , Locuri , etc
MesajScris: Vin Mai 28, 2010 9:08 am 
Neconectat
pescar
pescar

Locaţie: Constanta
Salut incearca la pestisor la salau iar pe seara la rama neagra,lipitoare si coropisnita la somn(seara nu mai trage guvidele).Daca vrei sa prinzi caras platica trebuie sa momesti cateva zile la rand,si sa dai la patratica.S-ar putea sa ne intilnim la canal dar dupa 7-8.06.2010.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2